Levering & Retour

Disclaimer

Bij cuzcrypto.com gebruiken we als tryout in eerste instantie dropshipment als een manier om je product te bezorgen. Wij houden zelf (nog) geen inventaris bij. Dit is in de toekomst wel ons plan! Geef ons daarom wat meer tijd dan je misschien gewend bent van grotere online retailers.

 

Wat is dropshipment? Dropshipment betekent dat al onze toeleveringsketen, inclusief voorraadbeheer en transport, wordt afgehandeld door een derde partij. Wij hebben hier, naast een aantal andere (saaie) zakelijke redenen, voor gekozen om vanuit meerdere magazijnlocaties in Nederland producten te kunnen leveren, waardoor wij een groter bereik hebben dan wij zelf hadden kunnen bereiken.

 

Levertijd

Over het algemeen worden bestellingen binnen 1-2 werkdagen verzonden vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, en het duurt ongeveer 2-4 werkdagen om u te bereiken. Als er meer dan 10 dagen zijn verstreken, stuur ons dan een e-mail op support@cuzcrypto.com om de status van uw bestelling op te vragen. Restituties worden indien nodig per e-mail afgehandeld.

 

Retourneren

Onze polis duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw bestelling is ontvangen, kunnen we u helaas geen restitutie of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking en verzegeld zijn indien van toepassing. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Het retourneren van een product duurt slechts een paar eenvoudige stappen:

  1. Log in op jouw account.
  2. Klik op "bekijken" voor het gewenste product dat je wilt retourneren.
  3. Klik op retourneren om het retourformulier te openen.
  4. Vul het formulier in om het product aan te melden voor retournering.
  5. U ontvangt een e-mail met de bevestiging en verdere instructies.

 

Let op, CuzCrypto gebruikt altijd euro's voor terugbetalingen. Het eurobedrag dat Cuzcrypto aan jou terugbetaalt is gelijk aan de eurowaarde van de valuta waarmee is betaald waarbij het moment van aankoop als koersdatum gebruikt wordt. Door de volatiliteit tussen de cryptocurrencies kan er een verschil zijn tussen het bedrag dat u voor het product heeft betaald en het bedrag dat u rechtstreeks van ons ontvangt of via een retourbon van onze leverancier. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor het compenseren van dit prijsverschil.